Az egyesület elnöksége

Mirkóczki Zita egyesületi elnök és önkormányzati képviselő

Mirkóczki Zita vagyok egri önkormányzati képviselő. Civilként tanár, táncpedagógus. Már 25 éve irányítom és tanítok a Pódium Tánc- és Balettiskolában. Hiszek a tudásban, a befektetett munka megtérülésében; vallom, hogy állandóan fejlődni és megújulni kell ha sikeres akarsz lenni. Nyolc szó mely meghatározza a munkámat: tudás,fejlődés, minőség, siker, bizalom, tisztelet, alázat, csapatmunka.
Hiszek az egységben, tudom, hogy ebben van az erő. Hiszek a szakmaiságban. Azért fogok tevékenykedni, hogy Eger megújuljon. Konszenzuson alapuló párbeszédre van szükség. Büszke vagyok, hogy egri vagyok és lokálpatrióta. Nekem Eger az első!

Mirkóczki Ádám elnökségi tag és Eger polgármestere

Komlósi Csaba elnökségi tag és önkormányzati képviselő

Jelenleg egri önkormányzati képviselő vagyok. Felnőtt életemben többnyire tanárként dolgoztam, közel tizenöt éven át az Eszterházy Károly Főiskola oktatója voltam.
Az egymással versengő önzések ökológiai és társadalmi katasztrófa felé sodródó világa helyett az együttműködés és a közösségi önrendelkezés világában hiszek. Szeretném megőrizni azokat a kulturális és természeti értékeinket, amelyek nélkül teljes emberi életet élni nem lehet. Azt gondolom, hogy a helyi tudások, a hagyományok le nem zárt szokás- és tudáskincse alig helyettesíthető segítséget nyújthat a globalizáció folyamatában való tájékozódáshoz. 

Földvári Győző elnökségi tag és önkormányzati képviselő

1956-ban születtem Kerecsenden. Magyar vagyok, ezen belül a német nemzetiséghez tartozónak vallom magam. Családommal  20 éve élünk Egerben, egy felnőtt lányom van.
Egerben jártam középiskolába, majd a városban dolgoztam és jelenleg is itt dolgozom családi vállalkozásban. Alapértékeim az „Ember” mint egyén feltétel nélküli elfogadása, a szolidaritás, egymás tisztelete és megbecsülése. 2014 – től tagja vagyok Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének, mint önkormányzati képviselő.

5 hozzászólás “Az egyesület elnöksége” bejegyzéshez

 1. Büszkék vagyunk, hogy ez a nemes kezdeményezés a Hotel Koronában indult útjára!

  Minden segítséggel állunk rendelkezésre a továbbiakban is!

  Gratulálunk és nagyon sok sikert kívánunk!

 2. Csatlakoznék, ezért kérem és javaslom közzétenni az egyesület alapító okiratát és alapszabályát (SzMSz), belépési nyomtatványt stb. Gondolom dokumentálni akarják az egyesület működését.

  Egyébiránt tetszik ez az oldal.
  Törzsök István
  3300 Eger, Almási Pál u. 69.
  T:+36 20 365 0149
  torzsokistvan@upcmail.hu

  1. Tisztelt Törzsök Úr!

   A csapat jelenleg is dolgozik a belépések feldolgozásán, mert szerencsére igen szép számmal jelentkeznek egriek, hogy szeretnének csatlakozni hozzánk.
   Ennek tekintetében hálásan köszönjük, hogy Ön is erősíteni kívánja a sorainkat, és türelmét kérjük. Kollégánk hamarosan jelentkezni fog Önnél ezzel kapcsolatban.

   Köszönettel,

   EVE elnökség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük