Nekünk Eger az első – Egységben a városért

Hónapokkal ezelőtt, valamikor 2018. áprilisa után született meg egyesületünk létrehozásának gondolata. Nem sokkal a Fidesz-KDNP kétharmados választási győzelme után a változást akaró egri polgárok egy csapata úgy döntött, hogy ideje félre tenni a pártpolitikát és végre közösen kell szorítóba állni. Közösen kell megküzdeni azért, ami mindannyiunk számára a legfontosabb: Eger városáért!

Alapvetésünk, hogy Eger bennünket nem szétválaszt, hanem összeköt. Nem egymással kell küzdenünk, hanem egymásért.

Vannak azonban olyanok, akik ezt nem így gondolják és nem is így tesznek. A jelenlegi városvezetés elmúlt évei alatt nem csak begyűrűzött, de a mindennapjaink részévé vált, az Egerre eddig nem jellemző mocskolódás, tisztességtelenség, a korrupció és a pökhendi arrogancia. Ezt mi meg akarjuk és meg is fogjuk szüntetni. Nem a pártlogika, hanem a lokálpatriotizmus vezérel bennünket.

Egy modern, szabad, fejlődő Eger a célunk, ahol nem a politikai aljasságok, hanem a béke és a nyugalom jellemzik a mindennapokat. Erre a nemes küldetésre hívunk mindenkit! Dolgozzanak velünk, támogassanak minket, hogy mi Önökért dolgozhassunk és Önöket támogathassuk.

Megvan a víziónk, a programunk és megvan az elszántságunk is arra, hogy mindezt végre is hajtsuk. 

Széthúzással, pártoskodással erre nincs esély.

Sikerülhet viszont együtt. Egységben, közösen küzdve nem valakik ellen, hanem valamiért: Egymásért, Egerért. Egyesületünk megalakulásának legfőbb és legfontosabb célja, hogy példát mutassunk az embereknek, hogy közös erővel, összefogva, a pártérdekekkel szemben az emberi tehetségre és szorgalomra alapozva építsük Egert. 

Most már ez nem egy elérhetetlen vágyálom, hanem egy nagyon is valóságos realitás, mert együtt minden lehetséges.

Nekünk Eger az első!

2 hozzászólás “Nekünk Eger az első – Egységben a városért” bejegyzéshez

  1. Gratulálok Néktek , Önöknek !
    Segíteni szeretnék a magam szerény lehetőségeivel .
    Bízom bennetek ! Győzni fogunk !
    Ha jó ötletnek tartjátok, akkor feltámasztanánk a Bródy5 Klubot !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük