Megoldási javaslatunk a hulladékfeldolgozó ellen

Megoldási javaslatunk az e-hulladék feldolgozó ellen

Az Egységben a Városért Egyesület elvégezte azt a munkát, amit Habis Lászlónak és a Fidesznek kellett volna már 2016-ban!Megalkottunk egy beadványt, amit szeretnénk a Közgyűlés elé vinni, hogy segítségével megakadályozzunk nem csak most, de a jövőben is minden fajta hulladékfeldolgozó építést Eger területén.Ezek után a városvezetésnek – Habis Lászlóval az élen – csak annyi dolga lesz, hogy rányom a beadványunk tárgyalásakor az IGEN gombra. Bízunk benne, hogy a város érdekében ezt meg is teszik.

Közzétette: Egységben A Városért – 2019. április 9., kedd

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük