REAGÁLÁS HABIS LÁSZLÓ ÉS NYITRAI ZSOLT PÉNTEKI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJÁRA

REAGÁLÁS HABIS LÁSZLÓ ÉS NYITRAI ZSOLT PÉNTEKI SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJÁRAA fideszes Habis László képtelen méltósággal…

Közzétette: Egységben A Városért – 2019. június 16., vasárnap

A fideszes Habis László képtelen méltósággal visszavonulni és példátlan botrányai után, továbbra is ragaszkodik a hatalmához. Minimális önkritika híjján, immáron negyedjére kéri az egriek bizalmát.

Habis László sajtótájékoztatóján elfelejtett beszámolni az ő engedélyükkel már 16 próbaüzemet lebonyolító elektronikus hulladékfeldolgozóról, az egri várban történő visszaélésekről, Eger történetének legnagyobb korrupciós botrányáról a parkolóház eddigi veszteségeiről és mélyen hallgatott arról a gyalázatról, hogy bár sokadjára kéri az egriek támogatását, de regnálásának 13 éve alatt soha, semmilyen fontos ügyben nem kérte ki az itt élők véleményét, ellenben megakadályozott minden népszavazási kezdeményezést.

Habis László nem a fejlődés és a jövő, hanem a korrupció és a múlt. Az EP választás eredménye pedig tényszerűen azt mutatja, hogy Egerben a Fidesz a kisebbség.

Az októberi választások tétje, hogy 13 év után folytatódik-e Egerben a kisebbség uralma, vagy megkezdődik végre a többség szolgálata! Mi az utóbbiért dolgozunk.

Egységben a Városért Egyesület

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük